Bandırmaspor'dan Transfer Atağı
Haber
01 Temmuz 2024 - Pazartesi 09:52 Bu haber 165 kez okundu
 
Bandırmaspor'dan Transfer Atağı
Bandırmaspor, Atınç Nukan, Adama Diakhaby, Landry Nomel ve Faruk Can Genç'i transfer etti. Kulüpten yapılan açıklamada, Atınç Nukan ve Adama Diakhaby ile 2 yıllık, Landry Nomel ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık, Faruk Can Genç ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
Spor Haberi
Bandırmaspor'dan Transfer Atağı

Trendyol 1. Ligde mücadele eden ekibimiz Bandırmaspor, sezon hazırlıkları kapsamında kadrosunu güçlendirmek amacıyla önemli transferler gerçekleştirdi. Bordo-beyazlı ekip, son olarak Göztepe'de forma giyen deneyimli stoper Atınç Nukan, sağ kanat oyuncusu Adama Diakhaby, sol kanat oyuncusu Landry Nomel ve son olarak Giresunspor'da oynayan Faruk Can Genç'i renklerine bağladı.

 

Trendyol 1. Lig ekibi Bandırmaspor, sezon hazırlıkları kapsamında Atınç Nukan, Adama Diakhaby, Landry Nomel ve Faruk Can Genç'i kadrosuna kattı.

 

Bordo-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Göztepe'de forma giyen 30 yaşındaki Atınç Nukan ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Açıklamada, stoper Atınç Nukan'ın kariyerinde 179 maçta 20 gole katkı sağladığı bilgisi de paylaşıldı.

 

Ayrıca, sağ kanat oyuncusu 27 yaşındaki Adama Diakhaby ile 2 yıllık, sol kanat oyuncusu 26 yaşındaki Landry Nomel ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Son olarak Giresunspor forması giyen 24 yaşındaki Faruk Can Genç ile de 2 yıllığına anlaşıldığı ifade edildi.

 

Serdar Kuter: “Bandırmaspor’da başarıya aç bir kadro kuruyoruz” 

 

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Serdar Kuter, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Teksüt Bandırmaspor’ yeni sezon için hazırlıklarına 1 Temmuz Pazartesi günü “Bandırmaspor Onur Göçmez Tesisleri”nde başlayacağını duyurdu.

 

Bandırmaspor’un 18 Temmuz’da Bolu’da kamp sürecine başlayacağını söyleyen Başkan Kuter, Bandırmaspor taraftarlarını birlik olmaya davet etti.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bandırmaspor'dan, Transfer, Atağı,
Yorumlar
Haber Yazılımı